POLITIKA VARSTVA OSEBNIH PODATKOV

KAMNOSEŠTVO FOJKAR, MAKS FOJKAR S.P.
SPODNJE ŠKOFIJE 32 H, 6281 ŠKOFIJE

POLITIKA VARSTVA OSEBNIH PODATKOV

KAMNOSEŠTVO FOJKAR, MAKS FOJKAR S.P. , ŠKOFIJE

Vaše podatke bomo uporabili izključno za namene povpraševanja in izvajanja naših storitev. Zbrane osebne podatke bomo varovali v skladu z ZVOP-1, ZEPT in GDPR in javnosti ne bodo dostopni.

1. Upravljavec KAMNOSEŠTVO FOJKAR, MAKS FOJKAR S.P. Sedež: Spodnje Škofije 32 h, 6281 Škofije, Slovenija Odgovorna oseba: Maks Fojkar Pooblaščena oseba za varstvo podatkov: Maks Fojkar, Spodnje Škofije 32 h, 6281 Škofije, tel.: 05 6540420, e-pošta: maks.fojkar@siol.net

2. Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene povpraševanja in izvajanja naših storitev. Za namen obveščanja z elektronsko pošto hranimo

- naslov elektronske pošte,
- ime,
- priimek,
- podjetje,
- telefonsko številko.

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.
Osebne podatke zbiramo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hranimo skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena.

3. Iznos
Zbirke osebnih podatkov hranimo na območju Republike Slovenije ter jih ne iznašamo v druge države.

4. Obdobje hrambe
Osebne podatke posameznika hranimo do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika.

Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo. V kolikor bi KAMNOSEŠTVU FOJKAR, MAKS FOJKAR S.P. prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma in učinkovito trajno izbrisali. Podatke o prikazih prejetih sporočil in klikih na povezave v prejetih sporočilih hranimo še 12 mesecev od pošiljanja sporočila.

5 Pravice posameznika (osebe)
Vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva

- vpogled,
- popravek,
- popoln izbris,
- prenos drugemu ponudniku sorodnih storitev,
- prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do njegovega preklica.

V primeru, da bi KAMNOSEŠTVO FOJKAR, MAKS FOJKAR S.P. želeli nadalje obdelovati osebne podatke za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki izbrani, bomo posamezniku pred tako nadaljnjo obdelavo podatkov zagotovili informacije o tem drugem namenu in vse nadaljnje relevantne informacije, kot so podane v tem dokumentu. Vsak posameznik lahko v primeru, da meni da so mu z naše strani kakorkoli kršene pravice z naslova varstva njegovih osebnih podatkov, kadarkoli poda pritožbo pri nadzornem organu – Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, http://www.ip-rs.si Storili bomo vse, kar je v naši moči, da posamezniku pomagamo pri uveljavljanju svojih pravic.

KAMNOSEŠKA DELAVNICA

POVPRAŠEVANJE

VSE PRAVICE PRIDRŽANE © MAKS FOJKAR S.P.
Varstvo osebnih podatkov
PRODUKCIJA: INTERNETSTORITVE.COM
NEKAJ NAŠIH IZDELKOV
Kamniti mozaik
Zunanja ureditev
Kamnito pohi�tvo
Kamnito sonce